Solsikken

Solsikken er en avdeling for barn mellom 0 og 3 år telefon: 48880267

 

MARS SOLSIKKEN 

 

Tilbakeblikk: 

Februar har vært preget av mye koronarelatert sykdom og dermed en god del fravær i personalet i barnehagen. Vi ønsker å takke dere alle for den innsatsen dere som foreldre har hjulpet med, ved å hente tidligere på spesielt utfordrende dager. Takk til dere som også har hjulpet ved å holde barnet hjemme ved behov. Vi setter utrolig stor pris på at dere har vært så behjelpelige!  

 

Selv om måneden har vært preget av sykdom, synes vi likevel vi har hatt gode dager i barnehagen! Gullhår og de tre bjørnene har vært månedens tema, og det har vært et veldig kjekt og spennende eventyr å jobbe med! Vi har hatt bjørne-jakt ute i barnehagen. Det var stas! Bjørnene (utklipte,laminerte bjørner) hadde gjemt seg i den lille “skogen” vår i barnehagen. Gjemmelek er så kjekt! På mandagene har vi hatt fokus på følelser i samlingene, og på fredagen har vi hatt bibelfortelling om når Jesus stilte stormen. Vi har også markert samenes nasjonaldag denne måneden. Her fikk vi samisk brød og fiskekaker til lunsj, som vi spiste ute denne dagen. Vi hadde også film på kjøkkenet med samisk sang og musikk😊 Vi har hatt karneval i februar, med pølser, gele og katta i sekken (goldfish/kjeks i fiskeform som barna er veldig glad i). Så koselig med kostymer, og koselig å få feire sammen! 😊 Så har vi også fått litt snø, og kost oss med å ake litt, og lage små snømenn😊 Vi har begynt med foreldresamtaler, og de siste samtalene satser vi på å få gjennomført i løpet av mars.  

 

Mars måned: 

Månedens tema er Bukkene Bruse, som er et fengende eventyr for de minste. Som i Gullhår og de tre bjørnene, kommer vi igjen innom størrelsene: liten, mellom, stor. I disse samlingene kommer vi også inn på følelser. På mandager fortsetter vi med samling med fokus på følelser og boka “Det snør” med Tramp og Line. Bibelfortellingen i mars er om Jesus som metter 5000. Vi ønsker også å fortsette med ukentlige turer, tirsdager i partallsuker og torsdager i oddetall. I slutten av måneden begynner vi også så smått med tema påske og påskebudskapet. 

 

Månedens sanger: 

Lille bukken Bruse 

Alle kilebukkene 

Fem små brød og to små fisk 

Vi kan dele 

Vår Gud er så stor 

Herren er Gud 

 

Regle:  

Bukken og gutten 

 

Med vennlig hilsen alle oss på Solsikken!