Blåklokken

Blåklokken er en avdeling for barn mellom 3 og 6 år. Dette året er vi 19 barn og 7 ansatte.

Tema for høsten

Første tema er "Vennskap". Dette er tema fra til høsteferien (uke 41). Vi bruker opplegget knyttet til "10 små vennebøker", og er innom tema som samarbeide, dele, vente på tur, trøste, si unnskyld, hjelpe, og leke sammen. Vi synger sanger om vennskap, og snakker om hva det vil si å være venner. 

Etter høsteferien og fram til slutten av november er det Karsten og Petra som er tema. Vi leser 4 ulike bøker om Karsten og Petra, og snakker om det de opplever. 

Siste del av høsten er det advent og jul som er tema. Da formidler vi det kristne julebudskapet om Jesus som ble født for å redde oss mennesker, slik det står i Bibelen. Vi bruker flanellograf, ulike bildebøker, og dukker/bamser for å dramatisere og konkretisere fortellingen. Barna er også med og dramatiserer. Vi tenner adventslys, og trekker pepperkake-kalender; hver dag er det ett barn som får med seg hjem et pepperkakehjerte og et kort med gode ord fra de andre barna :) 

På nyåret er det Hakkebakkeskogen som er tema. Vi arbeider med hele boka, og blir kjent med alle dyrene som bor i Hakkebakkeskogen. Vi synger sangene som står i boka, og supplerer med andre sanger med samme tema. 

I tillegg har vi bibelfortelling i samlingen hver fredag. 

 

Telefon: 48017746

 

Ansatte:

Marit Hånes Undheim - Pedagogisk leder 100 %

Marit Immerstein Trydal - Pedagogisk leder 70 % og støttepedagog 30 %

Gerd Østebø - Barne- og ungdomsarbeider 100 %

Jane Mortensen - Fagarbeider 50 %

Kirsten Rusadal - Assistent og ekstraressurs 50 % 

Eva Kro - Støttepedagog 50 %

Monica Fredstie - Støttepedagog 80 %